Warning: Missing argument 2 for get_form_html(), called in /home/cedbik/public_html/includes/layout/header.php on line 163 and defined in /home/cedbik/public_html/functions/generic.functions.php on line 594

Warning: Missing argument 3 for get_form_html(), called in /home/cedbik/public_html/includes/layout/header.php on line 163 and defined in /home/cedbik/public_html/functions/generic.functions.php on line 594

Warning: Missing argument 4 for get_form_html(), called in /home/cedbik/public_html/includes/layout/header.php on line 163 and defined in /home/cedbik/public_html/functions/generic.functions.php on line 594

Notice: Undefined variable: item_id in /home/cedbik/public_html/functions/generic.functions.php on line 780

Notice: Undefined variable: item_title in /home/cedbik/public_html/functions/generic.functions.php on line 781

Notice: Undefined variable: item_is_paid in /home/cedbik/public_html/functions/generic.functions.php on line 782

Notice: Undefined variable: item_id in /home/cedbik/public_html/functions/generic.functions.php on line 817

Notice: Undefined variable: item_title in /home/cedbik/public_html/functions/generic.functions.php on line 818

Notice: Undefined variable: item_is_paid in /home/cedbik/public_html/functions/generic.functions.php on line 819

Üye Girişi

Warning: Missing argument 2 for get_form_html(), called in /home/cedbik/public_html/includes/layout/header.php on line 164 and defined in /home/cedbik/public_html/functions/generic.functions.php on line 594

Warning: Missing argument 3 for get_form_html(), called in /home/cedbik/public_html/includes/layout/header.php on line 164 and defined in /home/cedbik/public_html/functions/generic.functions.php on line 594

Warning: Missing argument 4 for get_form_html(), called in /home/cedbik/public_html/includes/layout/header.php on line 164 and defined in /home/cedbik/public_html/functions/generic.functions.php on line 594

Üye Ol

Warning: Missing argument 2 for get_form_html(), called in /home/cedbik/public_html/includes/layout/header.php on line 165 and defined in /home/cedbik/public_html/functions/generic.functions.php on line 594

Warning: Missing argument 3 for get_form_html(), called in /home/cedbik/public_html/includes/layout/header.php on line 165 and defined in /home/cedbik/public_html/functions/generic.functions.php on line 594

Warning: Missing argument 4 for get_form_html(), called in /home/cedbik/public_html/includes/layout/header.php on line 165 and defined in /home/cedbik/public_html/functions/generic.functions.php on line 594

Şifremi Unuttum

12.03.2018

Üyelerimizden Turkeco Forum Kayseri Projesi İçin "Best Of Breeam 2018" Avrupa’nın En İyisi Ödülünü Aldı!

Forum Kayseri’ye “Best Of Breeam 2018“ Breeam In-Use Kategorisinde Avrupa’nın En İyisi Ödülü

FORUM KAYSERİ AVM “BREEAM” sertifikasına sahip binalar arasından seçilen “BEST OF BREEAM 2018 ÖDÜLLERİ”nde, enerji kullanımı, su tüketimi ve atık yönetimi konularında yapılan değerlendirmeler sonucunda varolan binalara verilen “BREEAM In-Use “ kategorisinde ki ödülü alarak büyük bir başarıya imza attı.

Tasarım sürecinden itibaren sürdürülebilirlik yaklaşımını ön planda tutan FORUM KAYSERİ AVM yenilebilir enerji, malzeme, atık ve su yönetimi konularında hayata geçirdiği projelerle ve varlık yönetimi ile 2018 yılında “Olağanüstü” seviyede değerlendirildi. Türkiye’de bina yönetimi ve varlık yönetiminde her iki kategoride de, bu seviyede sertifika alan ilk ticari yapı olan FORUM Kayseri AVM mağaza, ofis, rezidans gibi çok amaçlı kullanıma yönelik binalar arasında “BEST OF BREEAM 2018”da “BREEAM Retail In-Use” kategorisinde diğer adayları geride bırakarak ödüle layık görüldü. Ödülü Londra’da MULTI Kayseri FORUM AVM Müdürü Ali Kabakçı, BREEAM değerleme firması TURKECO adına Katya Kaya ve projenin BREEAM danışmanı Dr. Duygu Erten Avrupa emlak sektöründen seçkin bir davetli topluluğu önünde aldılar.

BREEAM Hakkında

BRE Environmental Assessment Method (BREEAM) ilk olarak 1990'da İngiltere'de kullanılmaya başlanan, güncel olarak dünya genelinde 25 ülkede benimsenen bina çevresel değerlendirme sistemidir. BREEAM sertifikasının amacı bir binanın ne kadar çevreye duyarlı olduğunun standartlar doğrultusunda değerlendirilmesinin yapılmasıdır. Var olan binalar (BREEAM InUse) değerlemecisi proje süresince bina ekibi ile çalışmakta ve enerji, su, malzeme, atık, sağlık ve iç hava kalitesi, kirlilik, ulaşım, arazi kullanımı ve ekoloji konularında gerekli değerlendirmeleri yapmaktadırlar. Değerlendirmenin ardından her kriterdeki hedefleri tespit edip binanın bu kriterlere uygunluğunu ortaya koymakta ve standartların altında kalan konuları iyileştirmeye çalışmaktadır. Tüm bu işlemlerin sonunda denetçiler denetlemeyi yapmakta ve sonuçları raporlayarak BRE Global’e iletmektedir.

E-BÜLTENE ÜYE OL

Çedbik ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için e-bültene üye olabilirsiniz.